on | off

Beer House

 

Tere tulemast Beer House´i – Majja, kus elab õlu!

2002. aasta juulikuus oma uksed avanud Beer House on ainus ja unikaalne restoran-õlletehas Eestis, kus toodetakse seitset sorti „elusat“, filtreerimata ja pastöriseerimata õlut.

 

Restorani interjööris on järgitud Austria õllemajade stiili. Õlleplatsil on tunda Viini tänavate hõngu ning olustikku. Suvisel ajal on Beer House´is avatud Vanalinna kõige pikem terrass.

 

Beer House´is pruulitava õlle retseptid pärinevad Baierimaa XVI sajandi pruulikodadest. Unikaalse premium klassi õlletootmistehnoloogia järgimist kontrollib väga tähelepanelikult õllemeistrite tiim, eesotsas pea-õllemeistri Eve Toomelaga, kes on saanud oma kvalifikatsiooni Austria kõrgelt tunnustatud õllepruulimismeistritelt. Parima „elusa“ õlle tootmiseks kasutame vaid kvaliteetseid tooraineid: linnaseid toome Austriast, pärmi ja humalaid aga Saksamaalt.

 

 

Beer House´i menüü on välja töötanud professionaalsete kokkade tiim, keda juhib peakokk Dmitri Rooz, kes ise on erinevate kulinaaria alaste konkursside ning festivalide mitmekordne võitja ja maailma kõige mainekama rahvusvahelise kõrgköögi kokkade konkursi Bocuse d`Or laureaat. Meie maja toidud on valmistatud hinge ja armastusega ning toiduaineid valitakse väga põhjalikult.

 

 

 

Beer House´i perekond väärtustab oma äritegevuses eelkõige ausust ja kohusetundlikkust, tänu millele on kõik need aastad suudetud hoida oma kõrget taset ja tiitleid: “Õllepruuli liider“ ja „Parim restoran-õlletehas Eestis“.