on | off

Põhimenüü

Menüü pildid

 

KÜLMAD SUUPISTED  
Värske salat kirsstomatite, punase sibula ja praetud mahe juustuga 7.80 
Värske kurgi-jogurti salat kuumsuitsu lõhe ja vürtsköömne maitselise kodujuustuga 9.80
Caesar'i salat kanafileega 7.80
Soolaheeringas punase sibula, kartuli, hapukoore ja päevalilleseemne õliga 7.50
Veiselihasalat hapukurgi, punase sibula ja kirsstomatitega 7.80
   

 
 
SOOJAD SUUPISTED  
Küüslauguleivad küüslaugu-majoneesi kastmega 7.00
Hõrgud kartulidraanikud hapukoore ja siiamarjaga 9.80
Juustupallid 8.00
Keedetud vähid tilliga 15.80
Wokis praetud tiigerkrevetid teravamaitselises kookose-ingveri-tšilli kastmes koriandri- ja küüslauguga 16.00
Lambaliha mini-tšeburekid ürdi-jogurti kastmega 9.00
Praetud kanapugud 6.50
Krõbedad seakõrvad küüslaugu-majoneesi kastmega 9.50
Praetud kanatiivad buffalo või küüslaugu-majoneesi kastmega 6.00
Wokitud ja suitsutatud õlleampsud sibulaga 7.50


 
 
PIZZA   
Juustupizza (Danablu sinihallitusjuust, fetajuust, camembert, Eesti Juust) 12.50
Kanapizza (Kanafilee, ananass, punane paprika, tomat, juust) 12.50
Beer House pizza (Peekon, salaami, Danablu sinihallitusjuust, jalapeño, punane sibul, juust) 12.50
   

 
 
VORSTID   
Bratwurst vasikalihast Märzen õlles hautatud hapukapsa ja sinepikastmega 7.50
Nürnberg vorstid Märzen õlles hautatud hapukapsa ja sinepikastmega 7.50
“Meetrine” vorst kana- ja sealihast oa raguuga 14.80
Saksa-pärane keeduviiner Riesenknacker vürtsika ketšupi ja Märzen õlles hautatud hapukapsaga 7.50
Kodused sealiha vorstid letšoga 8.00
Pikantne lambavorst teravamaitselise adžika kastmega 8.80
   

 
 
SUPID  
Kalapuljong rasstegai-pirukatega 7.00
Veiseliha guljašš-supp kartulitega sepiku pätsis 7.00
Suitsujuustu kreemsupp peekonipuru ja krutoonidega 7.00
   

 
 
GRILL   
Grillitud lõhe wok-köögiviljade ja ürdivõiga 18.50
Grillitud seakarbonaad wok-köögiviljade ja adžika kastmega 13.50
Grillitud lehtpihv lihaveise sisefileest wok-köögiviljade ja ürdivõiga  22.80
BBQ searibid marineeritud salatisibula ja kirsi-rozmariini-tšilli mopiga 22.00 
   

 
 
PEAROAD   
Pardikoiva confit pikantse hapukapsa, kartuli duchessi ning mee-glögi kastmega 15.00 
Küpsetatud kanafilee mozarella juustu, pesto, tomati ja aedviljadega 11.00
Lambakoodi confit küpsetatud köögiviljade ja demi-glace kastmega 20.50 
“Beer House Fest” - Krõbe seakoot hapukapsa ja sinepikastmega (soovitame kahele) 18.00 
Praetud kohafilee kartulikreemi ja tartar-kastmega 17.50 
Mooritud veise õlatükk küpsetatud juurviljade, õuna-mädarõika salati ja demi-glaze kastmega 17.50 
   

 
  
MAGUSTOIDUD   
Õunastruudel vaniljejäätisega 5.80 
Vaniljejäätis karamelli- ja vaarikatoormoosiga 5.50
Toorjuustukook kuivatatud ploomi ja värskete marjadega 5.80
Šokolaadi fondant vaniljejäätisega 5.50 
Jäätisekokteil värskete marjadega (maasikas, vaarikas, kirss, mustsõstar, mustikas, pohl) 4.80