on | off

Põhimenüü

 

KÜLMAD SUUPISTED  
Tomati-sibula salat kreemja feta juustuga 8.00 
Kodujuustu salat kuumsuitsu forelli, pošeeritud muna ja värske kurgiga 12.00
Caesari salat kanafileega 8.00
Soolaheeringas punase sibula, keedukartuli, hapukoore ja päevalilleseemne õliga 7.50
Krevetisalat jääkapsa ja kokteilkastmega 8.50
Tursamaksasalat forellimarja, muna, soolakurgi ja krõbeda saiaga 5.50
Kanamaksapasteet mustsõstrazeleega 5.50
   

 
 
SOOJAD SUUPISTED  
Küüslauguleivad küüslaugu-majoneesi kastmega 5.00
Hõrgud kartulidraanikud hapukoore ja siiamarjaga 10.00
Juustupallid 8.00
Lambaliha mini-tšeburekid ürdi-jogurti kastmega 9.00
Praetud kanapugud 6.50
Krõbedad seakõrvad küüslaugu-majoneesi kastmega 9.50
Praetud kanatiivad buffalo või küüslaugu-majoneesi kastmega 6.50
Wokitud suitsused õlleampsud sibulaga 7.50
   


 
 
PITSA   
Lõhepitsa (lõhe, krevettid, tomat, oliivid, punane sibul, kappar, mozarella ja Eesti juust) 15.00
Kanapitsa (kanafilee, ananass, punane paprika, tomat, mozzarella ja Eesti juust) 15.00
BH pitsa (salaami, sinihallitusjuust, jalapeño, punane sibul, mozarella ja Eesti juust) 15.00
   

 
 
VORSTID   
Bratwurst Märzen õlles hautatud hapukapsa ja sinepikastmega 7.50 
Kodused  kanavorstid  letšo kastmega 8.50 
Weisswurst hapukapsa ja magusa sinepiga 7.50 
Kodused sealiha vorstid  letšo kastmega 8.50 
Pikantne lambavorst teravamaitselise adžika kastega 9.00 
   

 
 
SUPID  
Kalapuljong rasstegai-pirukatega 7.50
Veiseliha-kartuli guljašš-supp serveeritud sepikupätsis 8.00
Suitsujuustu kreemsupp krevettide ja krutoonidega 9.00
   

 
 
GRILL   
Grillitud lõhe wokitud köögiviljade ja BBQ glasuuriga 20.00
Grillitud seakarbonaad wokitud köögiviljade ja adžika kastmega 14.00
Grillitud lehtpihv lihaveise sisefileest wokitud köögiviljade ja rohelisepipra kastmega 25.00
BBQ searibid marineeritud salatisibula ja kirsi-rosmariini glasuuriga 23.00 
   

 
 
PEAROAD   
Pardikoiva-confit pikantse hapukapsa, kartuliduchessi ja mee-glögi kastmega 15.00 
Parmesani koorikus krõbekana maisi, suvikõrvitsa ja võise kastmega 12.00
Lambakoodi-confit küpsetatud köögiviljade ja demi-glaze kastmega    24.00 
Piimavasikaribid kartulipudru ja demi-glaze kastmega 22.00 
Beer House Fest  - krõbe seakoot hapukapsa ja sinepikastmega (soovitame kahele) 19.00 
Praetud tursafilee kartulipüree ja värske kurgi-kodujuustu salatiga 17.50 
   

 
  
DESSERDID  
Õunastruudel vaniljejäätisega 6.80 
Vaniljejäätis karamelli ja vaarikatoormoosiga 6.00
Majakook meierei ricotta ja maasikasalatiga 7.00
Šokolaadi-fondant vaniljejäätisega 6.00 
Jäätisekokteil värskete marjadega (maasikas, vaarikas, kirss, mustsõstar, mustikas, pohl) 5.00