Lambakarree Šašlõkk

Koostisosad:

  • 1 kg lambakarreed
  • 5 tk sibulat
  • 3 tk küüslauguküünt
  •  1 tk chillit
  • 100g tomateid
  • ½ tk sidrunit
  • 20g värsket koriandri
  • 1 tl soola
  • 1 tl musta pipart
  • 1 tl fariinsuhkrut (sobib ka tavaline)
  • 1 tl vürtsköömneid
  • 50 ml mineraalvett

 

Ettevalmistus marinaadiks

  • lõika lambakarree 2 cm paksusteks tükkideks
  • tükelda värske koriander, sibulad, küüslauguküüned, chilli ja tomatid

  • aseta hakitud köögiviljad segamiseks suuremasse anumasse ning lisa mineraalvesi ja maitseained

  • pigista köögiviljadest mahlad välja ning sega

  • lisa lambakarree tükid, sega kokku ning pigista peale sidrunimahl

Marineerimine

  • Marineeri 6-24 tundi.
  • Soovitatav on marineerida vaakumkotis
  • Rohkem kui 6h marineerimisel aseta marinaad külmkappi

 

Grilli kuni valmimiseni

Head isu soovides
Dmitri Rooz

Leave a Reply

Your email address will not be published.